Panna Cotta su raudonų vaisių tyręs užpilu – 57 % riebumo desertas, pasižymintis tvirta kremine tekstūra ir nuostabiu vanilės aromatu, o vaisių užpilo subtilus salstelintis gaivumas paliks nuostabų skonį burnoje dar ilgai. Šis Panna Cotta su vaisiais bus idealus desertas tiek šventiniam stalui, tiek jaukiai vakarienei. Panna Cotta yra itališkas desertas, kurio sudėtyje aukščiausios kokybės grietinėlė, pienas, cukrus ir želatina. Panna Cotta desertų sudėtyje naudojamos tik natūralios vanilės kvapiosios medžiagos, suteikiančios gaminiui ypatingai švelnų, skonį ir aromatą. Desertas yra paruoštas vartoti iškart. Panna Cotta išskirtinis bruožas tas, kad įdarą užpilate ant sūrio prieš pat valgant, todėl šviežumas, puikus aromatas ir nuostabus skonis garantuotas! Šiam Panna Cotta raudonų vaisių užpilui naudojamas cukrus ir raudonų vaisių tyrė.