Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

LA CREME BRULEE

Vanilinė svajonė.....
 

Creme brulee išvertus į lietuvių kalbą reiškia „deginta grietinėlė“. Tai prancūziškas desertas, kurio gamyba nėra sudėtinga, tačiau skonis tiesiog dieviškas. Traški plutelė, slepianti kreminės tekstūros pudingą – tai savitas creme brulee deserto bruožas. La Crème Brûlée yra unikalus prancūziškas 26 % riebumo desertas su vanile, kuris pagamintas iš pasterizuotos grietinėlės. Grietinėlė, švieži kiaušiniai ir vanilė – tai esminiai šio puikaus deserto ingredientai, suteikiantys jam neapsakomai švelnų skonį, aromatą ir puikią tekstūrą: grietinėlės glotnumas, dengiamas traškios karamelės. Kompanija „Rians“ griežtai laikosi tradicinio Crème Brûlée recepto ir naudota tik kruopščiai atrinktus ingredientus. La Crème Brûlée yra magija, kuomet paprasti ingredientai sudaro vieną nepaprasto skonio desertą.