Iš keturių "olandų šedevrų“ sūrių asortimento Frans Hals vienintelis pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno. Natūraliai brandinamas nemažiau kaip 26 savaites sūris turi puikų savitą skonį ir aromatą.
Kaip ir kiti šios rūšies sūriai, Frans Hals sūris pavadintas garsaus barokinio stiliaus olandų tapytojo Franso Halso garbei. Ožkos pienas nuo senų laikų laikomas gyvybingumo ir jaunystės eliksyru. Jis – tarsi balzamas, gydantis ir apsaugantis nuo įvairių ligų, paslepiantis senatvės požymius. Dėl savo skonio ir savybių, ožkos sūris yra puikus pasirinkimas jūsų sveikai gyvensenai.
Frans Hals sūris dėl savo baltos sodrios spalvos, brandaus skonio puikiai tinka salotų, omletų pagardinimui, makaronų patiekalams, arba kaip užkandis prie balto Riesling vyno taurės.